Macéka Vastgoed manifesteert zich op velerlei terrein van de commerciële vastgoed sector. De eigen filosofie, waarin de begrippen betrouwbaarheid en kwaliteit centraal staan, is de basis van de reeks behaalde successen. De aanpak van Macéka kenmerkt zich bovendien door degelijkheid, gericht op hoogwaardige kwaliteit.

De filosofie heeft ons bedrijf in vele sectoren op tal van plaatsen tot een welkome partner gemaakt. Met de (her)ontwikkeling van winkels, winkelcentra, centrumgebieden, kantoren en woningen heeft Macéka naam gemaakt door creativiteit en perfectie. Gemeenten, beleggers, bouwbedrijven en makelaars schakelen ons dan ook steeds vaker in bij ontwikkelingsprojecten. Voor elk project worden steeds de beste marktonderzoekers, stedenbouwkundigen, architecten en bouwmanagers gekozen. De ontwikkelingen worden meestal voor eigen rekening en risico uitgevoerd. Samenwerking met derden komt steeds vaker voor.

Het is dan ook zeker de moeite waard nader met ons kennis te maken. Of de kennismaking met ons bedrijf te vernieuwen. Deze website biedt u een overzicht van onze activiteiten in de vorm van onderhanden en gerealiseerde projecten.
 
           
  Onze huidige projecten:        
           
  Herenplein - De Bilt   De Zoesdijck - Soest    
           
 
Herenplein-De Bilt
 
De Zoesdijck
  Macéka Vastgoed ontwikkelt samen met Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars een commerciële ruimte met daarin onder andere een supermarkt met daarboven 21 koopappartementen en 16 huurappartementen in De Bilt.   In Soest ontwikkelt Macéka Vastgoed het appartementen complex 'De Zoesdijck'. 'De Zoesdijck' wordt omgeven door een landschappelijk aangelegde tuin, met een fraaie binnentuin als verbindend element tussen de drie gebouwen. Daaronder bevindt zich de parkeergarage, die met een lift binnendoor bereikbaar is. Het terrein is autovrij, op enkele bezoekersparkeerplaatsen na.
       
  lees meer